Nieuws

Vacature penningmeester

5 oktober 2022

Heb jij hart voor De Spil?
Wil je graag bijdragen aan het werk van De Spil?

Wil je er, samen met het bestuur, voor zorgen dat De Spil een financieel gezonde toekomst houdt?

Dan ben jij de uitgelezen persoon die als penningmeester daaraan kan bijdragen!

Retraitecentrum De Spil is een plek waar je op adem kunt komen. Een omgeving die je helpt te ontdekken wat echt belangrijk is in je leven. Een huis dat jou gastvrij ontvangt. Waar je jezelf kunt zijn. Waar je met anderen in gesprek kunt zijn. Waar je God kunt zoeken; in de stilte van de kapel, in ontmoetingen rond de eettafel, in bezinning op een thema. Dat is retraitecentrum De Spil; een plek ‘tussen herberg en klooster’.

De Spil is ook een gemeenschap van mensen die geraakt zijn door het verhaal van God met mensen. Die Jezus ‘de Spil’ van hun bestaan willen laten zijn.

Als bestuur zijn we eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Spil. We doen dit met ons vijven: voorzitter Martin Snaterse, secretaris Judith Heijstek, penningmeester Berno Bossenbroek, Hans Draijer en Judith Busscher als algemene leden. We vergaderen zo’n 6 keer per jaar, samen met het coördinatieteam, en 2 keer met alleen het bestuur. We komen dan samen in De Spil en starten altijd met een gezamenlijke maaltijd. We vormen een hecht team en voelen ons zeer betrokken bij de gemeenschap van De Spil.

Wie zoeken we?

We zoeken een penningmeester die kennis heeft van financiële vraagstukken en ervaring met het opstellen van onder andere begrotingen en jaarverslagen. Samen met de overige bestuurders houd je de financiële situatie van De Spil in de gaten en zorg je voor de juiste financiële afhandelingen zoals opstellen kwartaalrapportages, BTW aangifte, het klaarmaken van het jaarwerk voor de accountant. en het fiatteren betalingen. Deze werkzaamheden vragen ongeveer 2 uur per week tijd van je.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, Martin Snaterse (06-17388270) of met de huidige penningmeester Berno Bossenbroek (06- 29000345). Zij kunnen je dan meer vertellen en het profiel toesturen.

We zien je reactie graag vóór 31 oktober tegemoet via judith.heijstek@retraitecentrum.nl.

x

Donation

Test