Nieuws

Crowdfunding gestart voor inrichting nieuwe locatie

19 september 2023

Wij zijn een crowdfunding gestart om de kosten voor de inrichting van de nieuwe locatie te kunnen bekostigen. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd en zo draag je bij aan de nieuwe inrichting.

In het najaar zal retraitecentrum De Spil vanuit het koetshuis op het landgoed Doornburgh in Maarssen verhuizen naar de Monnikenberg in Hilversum. Dat is voor ons een hele belangrijke gebeurtenis. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Door de verhuizing zijn er ook grote kostenposten waarvan we er twee heel graag met jullie delen.

Voor ons huidige Koetshuis is de inrichting en de styling destijds verzorgd door Marry Teeuwen. Daar hebben wij en al onze gasten de afgelopen tien jaar enorm van genoten. Heel vaak hoorden wij dat mensen zich zo snel thuis voelden en daarbij zo genoten van de warm ingerichte ruimtes. Daarom hebben wij gevraagd of zij ons opnieuw wil helpen met de inrichting van ons veel grotere pand (binnentuin/werkruimte, woonkeuken, huiskamer, gang en de prachtige kapel). Marry wil dit ter hand nemen. Het geld is nodig om aanvullende meubels te kopen, gordijnen, planten etc. Marry koopt alleen via marktplaats en de kringloop. Heel duurzaam.

Daarbij moet er een flinke schuur gebouwd worden waarin we onze fietsen en heel veel tuinmateriaal moeten stallen. Een fors project waarbij we alle (financiële)hulp kunnen gebruiken.

Willen jullie ons helpen om dit totaal bedrag bij elkaar te krijgen?

Onder alle gevers verloten wij 5x (plus vriend/vriendin/partner) een gezellig etentje in De Spil met een rondleiding.

x

Donation

Test