Nieuws

Huurcontract De Spil met drie jaren verlengd

24 mei 2021

We zijn blij en dankbaar dat we kunnen mededelen dat we het huurcontract voor het Koetshuis met drie jaren hebben mogen verlengen. We zijn blij met het vertrouwen dat de verhuurder in ons stelt en ontvangen jullie de komende tijd graag ‘tussen herberg en klooster’ op dit schitterende landgoed.

Vind je het leuk om ons te feliciteren? Daar hebben wij wel een idee bij. Al langere tijd wilden we ons terras graag aanpakken. Er staat nu een allegaartje van oude, kapotte tafels en wat stoelen die hun langste tijd hebben gehad. Door de onzekerheid over ons verblijf op deze plek, durfden we het niet eerder aan om het  te vernieuwen. Maar, nu we de komende drie jaar hier mogen blijven, willen we het terras nu echt gaan aanpakken. Er daarbij vragen we om jouw hulp.

We hebben een prachtige tuinset op het oog die plaats biedt aan 12 personen. Verder willen we het terras wat opfrissen met bakken met bloemen. We hebben hiervoor een bedrag van 3500 euro nodig. Dit bedrag hopen we bijeen te krijgen middels crowdfunding. Zou jij willen bijdragen aan de plannen voor ons terras? Klik dan hier om naar onze crowdfundingpagina te gaan en doneer. Je helpt ons ook als je de actie via social media met je vrienden deelt. Als de tuinset er is, verloten we onder alle gevers aan acht mensen de mogelijkheid om de set te komen inwijden. Uiteraard zorgen wij voor een heerlijke maaltijd. Deze crowdfunding loopt t/m 21 juni.

x

Donation

Test